HÄR KÖPER DU DITT ABONNEMANG

VÄLJ MELLAN BAS-PAKETET ELLER TRADING-PAKETET
Vårt marknadsbrev “tasajten.se” finns i två olika prisklasser och format. För dig som handlar några gånger då och då rekommenderar vi BAS-paketet.
För dig som handlar lite oftare rekommenderar vi TRADING-paketet.  Oavsett vilket paket du väljer får du tillgång till träffsäker och tydliga analyser som kommer förbättra ditt underlag för beslutsfattande.

Du kan alltid uppgradera ditt abonnemang när du vill, och enkelt betala mellanskillnaden för de dagar som är kvar. När du valt abonnemang väljer du vilken typ av betalning som passar Dig bäst. Välj mellan att betala ett år i taget eller månadsvis.

ATT BETALA ÅRSVIS
Om du väljer att betala årsvis måste du själv  förlänga ditt abonnemang varje år. Du köper endast 1 år i taget, utan att förbinda dig till någon mer. Du får ett påminnelse-mail om att ditt abonnemang håller på att gå ut några veckor innan så sker. Välj om du vill få en faktura (40 kr) eller om det räcker med ett kvitto (gratis).

ATT BETALA MÅNADSVIS
Om du däremot väljer betalning månadsvis kommer ditt abonnemang att rulla på tills du själv säger upp det. Betalning för månadsabonnemang kan endast ske via kortbetalning (VISA/MASTERCARD). Månadsavgiften dras då automatiskt, och du behöver inte göra någonting. Du får som vanligt ett kvitto eller en faktura via mail varje månad. Betalning sker då via det svenska betalföretaget DIBS samt via Svenska Handelsbanken. Din betalning är fullständigt säker.  Välj om du vill få en faktura (40 kr) eller om det räcker med ett kvitto (gratis).

PRISER FÖR PRIVATPERSONER
BAS-paketet: 3800 kr/år eller 380 kr/mån

TRADING-paketet: 6 900 kr/år eller 690 kr/mån
NU rabatterat pris!: 5900 kr/ år eller 590 kr/mån!

PRISER FÖR INSTITUTIONER
Institutional-service: 5.000 kr per månad exklusive moms.

TILLÄGGSTID VID SEMESTER OCH JUL
I samband med semester vid sommar och juletid kommer inga analyser att skicka ut trots att börsen har öppet. Dessa dagar kommer inte att belasta ditt abonnemang, och alla våra kunder kommer att få tilläggsdagar som kompensation för detta bortfall. Du betalar endast för dagar då det skickas ut analyser under de dagar då börsen har öppet.

Nöjd kund – Garanti
Våra tekniska analyser håller hög kvalitet och har hög träffsäkerhet. Vi erbjuder idag full återbetalning av abonnemangsavgiften om du inte är nöjd (gäller inom 30 dagar efter påbörjat abonnemang, och endast en gång).

Säkra kortbetalningar
Om du väljer att betala via kortbetalning VISA/MASTERCARD, kommer detta att ske via det svenska företaget DIBS samt Svenska Handelsbanken. Din betalning är fullständigt säker.

DIBS - Payments made easy
  • *Månadsbetalningar sker automatiskt tills abonnemanget sägs upp.
    **Inga årsabonnemang förlängs utan ditt medgivande. Du måste själv förnya abonnemanget varje år.

DIBS - Payments made easy

Friskrivning – All handel med finansiella instrument är förknippad med hög risk
All handel med finansiella instrument är förknippad med hög risk. Det är upp till dig som abonnent att själv göra en bedömning av lämpligheten för handel utifrån din egen finansiella situation. Företaget Trendnailer AB inkluderande webbsajten www.tasajten.se ansvarar varken direkt eller indirekt för förluster eller uteblivna vinster, av vilket slag än må vara som kan kopplas till våra publikationer. Innehållet i våra publikationer kan ej garanteras vara korrekt. Det är upp till dig som kund att verifiera riktigheten i mottaget material. Våra publikationer skall ses som en allmän diskussion och inte som en rekommendation att köpa eller sälja finansiella instrument. Historiska resultat för en viss produkt eller analysmodell innebär ingen garanti för framtida resultat. Transaktioner som nämns är oftast inte genomförda i verkligheten och kan inte användas som mer än ett teoretiskt värde och som underlag till en diskussion. Du som köper ett abonnemang bekräftar att du har förstått riskerna med handel av finansiella instrument samt accepterar denna friskrivning.